HomeNieuwsMeer dan 400 leerlingen in beweging op de jaarlijkse sportdag!

Meer dan 400 leerlingen in beweging op de jaarlijkse sportdag!

Op woensdag 25 mei vond de jaarlijkse sportdag voor de leerlingen van de Fabritiusschool plaats op de velden van de Hilversumse verenigingen OSO en BZC’13. Meer dan 400 leerlingen deden mee aan de sportdag.

De Team Sportservice mascotte Sprinter heette alle leerlingen welkom met een high five en nadat iedereen op de foto was geweest, gingen de leerlingen met hun groepje naar de sportonderdelen.

De hele dag stond in het teken van lekker bewegen en nieuwe sporten ontdekken. Zo werden er door diverse lokale sportaanbieders clinics aangeboden van bijvoorbeeld honkbal, dansen en skaten voor groep 3 t/m 8. Voor de kleuters waren er verschillende leuke spellen en parcourtjes uitgezet door leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen MBO Hilversum. In de pauze stond er fruitwater en appels klaar bij de stand van JOGG-Hilversum.

De Gezonde School

De Fabritiusschool zet zich heel actief in voor een gezonde schoolomgeving te creëren voor haar leerlingen. Naast deze jaarlijkse sportdag wordt er veel ingezet op o.a. het bewegen tijdens schooltijd en het drinken van uitsluitende water op school.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de Gezonde School of JOGG-Hilversum op de website of neem contact op met JOGG-regisseur Alexandra Ochsendorf via aochsendorf@teamsportservice.nl.