HomeNieuwsLokaal Sportakkoord Huizen is ondertekend!

Lokaal Sportakkoord Huizen is ondertekend!

Ondertekening Sportakkoord door Sandra

Hoe meer mensen bewegen, hoe gezonder de samenleving. Dat is het uitgangspunt van het Lokaal Sportakkoord Huizen. Inclusief Sport en Bewegen is binnen dit sportakkoord een belangrijk thema en daar zijn wij als Team Sportservice ’t Gooi ontzettend blij mee.  

Aanwezigen

In Huizen is het Lokaal Sportakkoord coronaproof ondertekend door Sportplatform Huizen, Vrijwilligerscentrale Huizen, de sportwethouder Roland Boom en Team Sportservice ’t Gooi. Namens Team Sportservice was coördinator Aangepast Sporten Sandra van Wijhe-Faase aanwezig. Sportformateur Ine Klösters hielp het sportakkoord tot strand brengen. 

Iedereen moet mee kunnen doen

In alle gemeenten in ’t Gooi zijn de lokale sportakkoorden ondertekend. Nóg beter nieuws: in alle gemeenten staat het onderwerp Inclusief Sporten en Bewegen op de agenda. De gedachten dat iedereen mee kan doen, zich welkom en geaccepteerd voelt en zijn eigen sportkeuzes kan maken, wordt dus breed gedeeld.  

Team Sportservice ’t Gooi is vanuit aangepast sporten in alle gemeenten de medeondertekenaar en zet zich in voor het thema inclusief sport en bewegen.  

Meer informatie 

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie over de Lokale Sportakkoorden of onze inzet binnen het thema aangepast sporten? Neem dan contact met ons op.