HomeNieuwsKom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Team Sportservice is een energiek team met 300 gedreven spelers!  Wij dromen van: samen in beweging voor gezonder leven. Onze kernwaarden ‘Met Elkaar’, ‘In Beweging’ en ‘Vol Energie’ vormen het hart van onze organisatie. We groeien steeds harder, wat betekent dat er ook meer vacatures bijkomen. Bij Team Sportservice ’t Gooi zijn we onder andere op zoek naar:

Buurtsportcoach Wandelen Hilversum

Als Buurtsportcoach Wandelen ben je actief in de gemeente Hilversum als één van de twee buurtsportcoaches Wandelen. Onder het motto ‘Heel Hilversum Wandelt’ zetten de buurtsportcoaches Wandelen zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen te krijgen. Om dit te bereiken informeren en stimuleren de buurtsportcoaches inwoners om aansluiting te vinden bij het (bestaande) wandelaanbod.

Coördinator buurtsportcoaches Wijdemeren

De coördinator buurtsportcoaches begeleidt de buurtsportcoaches inhoudelijk en ondersteunt de buurtsportcoaches bij de invulling van de opdracht. Als coördinator buurtsportcoach sta je ook zelf met de voeten in de klei en organiseer je samen met je team diverse evenementen. Je versterkt de onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling binnen het team van buurtsportcoaches. Daarnaast ben je bezig met het behouden en vergroten van draagvlak, betrokkenheid en enthousiasme m.b.t. de buurtsportcoachactiviteiten onder de gemeente Wijdemeren.

Regiocoördinator aangepast sporten

Als regiocoördinator ben jij dé spin in het web binnen het aangepast sporten en voer je werkzaamheden uit op basis van het werkplan dat in deze regio van kracht is. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het stimuleren en optimaliseren van het aangepaste sportaanbod. Waarbij je o.a. sportaanbieders adviseert en enthousiasmeert bij het opzetten en/of versterken van het aanbod. Daarnaast geef je ook persoonlijke sportadviezen aan mensen met een beperking. Het (verder) ontwikkelen en uitvoeren van een methode waarin de sport- en beweegparticipatie van mensen met een beperking op een structurele manier vergroot wordt behoort ook tot jouw takenpakket.

Ben je enthousiast geworden over één van deze vacatures bij Team Sportservice t’ Gooi? Solliciteren kan via de algemene Team Sportservice website!