HomeNieuwsKennismaken met Femke Roest!

Kennismaken met Femke Roest!

“Iedere Hilversummer beweegt en sport naar eigen vermogen.” Dat is de sportmissie van de gemeente Hilversum en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Femke Roest en sinds kort werk ik namens Team Sportservice voor de gemeente Hilversum als Coördinator Buurtsportcoaches en JOGG-regisseur.

Als Coördinator Buurtsportcoaches leid ik alles in goede banen voor de buurtsportcoaches die in Hilversum actief zijn en hun activiteiten. Daarnaast wil ik de samenwerking met andere organisaties zoals sportverenigingen, huisartspraktijken, zorginstellingen, etc. nog meer stimuleren. Mijn ambitie is dat steeds meer Hilversummers weten wie de buurtsportcoaches zijn en wat zij doen. De drempel om deel te nemen aan door hen georganiseerde activiteiten, moet zo laag mogelijk zijn. Tegelijkertijd wil ik vaker dat deelnemers doorstromen naar één van de vele Hilversumse sportverenigingen en daar blijvend bewegen en sporten.

Hilversum is één van de 143 JOGG-gemeentes. Samen met mijn collega JOGG-regisseur Alexandra Ochsendorf zet ik mij in voor een gezonde omgeving en een gezonde jeugd. Dit betekent gezond eten en drinken op de kinderopvang, de basisschool, de sportvereniging en andere plekken waar kinderen vaak komen. Ook willen wij dat kinderen voldoende gemotiveerd worden om te bewegen en sporten.

Heb je tips of suggesties voor me?  Of wil je graag nader kennis met me maken? Neem gerust contact op! Femke Roest, froest@teamsportservice.nl.