HomeNieuwsJOGG-ambassadeur Juvat danst met Hilversumse kids

JOGG-ambassadeur Juvat danst met Hilversumse kids

Juvat JOGG Hilversum

Zondag 23 augustus was het zover, het KIDSKwekerij Kinderfestival op het Stationsplein in Hilversum. JOGG-ambassadeur Juvat Westendorp was speciaal naar Hilversum gekomen om een dansworkshop te geven. Naast deze gave workshop was er nog veel meer te doen op het terrein van de Kwekerij. De kinderen konden onder andere jeu des boules spelen, bloemschikken, aardappelmannetjes maken en de theatervoorstelling Ritselvriendjes bekijken.

Na een regenachtige ochtend brak net op tijd het zonnetje door voor de eerste activiteit. Dit was meteen het hoogtepunt van de dag, namelijk dansen met Juvat! De kinderen van vier tot en met zeven jaar trapten af. Zij bewogen fanatiek mee op de muziek van Juvat. De dj draaide verschillende kinderliedjes en de sfeer zat er goed in. Zelfs de papa’s en mama’s deden mee! Hierna was het de beurt aan de kids van acht tot en met twaalf jaar. Zij hebben onder leiding van Juvat een serieuze choreografie geoefend. Aan het einde van de workshop lieten ze hun moves zien.

Van dat fanatieke dansen krijg je wel dorst! Iedereen kreeg een bidon met fruitwater van JOGG-regisseur Femke. Uiteraard konden ook de ouders bij haar terecht voor een verfrissend glaasje citroen- en sinaasappelmuntwater.

We kijken terug op een geslaagde en energieke middag bij de Kwekerij in Hilversum. Wil je meer weten over JOGG Hilversum? Neem dan contact op met JOGG-regisseur Femke Roest.

Bekijk hier het filmpje van de spetterende dag!