HomeNieuwsJOGG-ambassadeur Ruben Assmann opent sportdag voor speciaal onderwijs Hilversum

JOGG-ambassadeur Ruben Assmann opent sportdag voor speciaal onderwijs Hilversum

Op dinsdag 18 juni vond de sportdag voor 120 leerlingen van de Klimopschool en Mozarthof plaats op de velden van sv Olympia’25 en bij de Handboogschutterij Hilversum.

Ruben Assmann, JOGG-Hilversum ambassadeur, was aanwezig om het startsein van de sportdag te geven. Daarbij verraste hij alle sporters met een DrinkWater bidon, uiteraard gevuld met fris kraanwater. Het belang van voldoende water drinken en genoeg bewegen stond vanuit de JOGG-aanpak uiteraard ook centraal tijdens deze sportieve dag. Deze boodschap werd op een leuke manier door Ruben meteen al meegegeven bij de opening.

Na de officiële opening stonden twee docenten van Studio Dansu klaar om de kinderen een swingende warming-up te bezorgen. De rest van de dag konden de kinderen aan verschillende sportclinics meedoen die aangeboden werden door sportaanbieders uit het Gooi met een aangepast sportaanbod.

Met het warme weer kwamen de bidons goed van pas en stonden er genoeg watertaps klaar om de sporters tussendoor de bidons bij te laten vullen. Tijdens de pauze werd er aan iedereen een lekker stuk fruit uitgedeeld. Moe, maar voldaan gingen de kinderen met een grote glimlach én een medaille weer richting huis. De DrinkWater bidon mochten de kinderen uiteraard als aandenken houden.