HomeNieuwsInspirerende ochtend tijdens netwerkbijeenkomst Hilversum

Inspirerende ochtend tijdens netwerkbijeenkomst Hilversum

Woensdag 22 februari verzamelden samenwerkingspartners zich in de Burgerzaal in het Raadhuis in Hilversum. De partners presenteerden de jaarplannen voor 2023, inspireerde elkaar en raakten in gesprek voor nieuwe samenwerking in 2023.

LeefstijlLab inspireert, analyseert en verandert.

De ochtend stond volledig in het teken van het thema ‘Gezonde Leefstijl’. Roel Hermans van LeefstijlLab doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar voorspellers van een (on)gezonde leefstijl. Tijdens zijn lezing nam hij alle aanwezigen mee in de wereld van leefstijlgerichte gedragsverandering, waarbij de verbinding gelegd werd tussen wetenschap en praktijk.

De beste manier om een gezonde leefstijl lang vol te houden, is door deze jong aan te leren.
– Roel Hermans

Plannen & Sportnota 2023

Na het inspirerende verhaal van Roel Hermans presenteerden Team Sportservice ’t Gooi, JOGG-Hilversum, Bink buurtsportcoaches en Versa Welzijn waar zij voor staan, voor wie zij zich inzetten in Hilversum en wat hun plannen zijn voor 2023. Erik Leus, Gemeente Hilversum, lichtte de sportnota voor 2023 toe en stelde alle partners de belangrijke vraag:

“Hoe zorgen we er samen voor dat de nieuwe Sportnota in Hilversum een succes wordt?”

Aan het einde van de bijeenkomst was er tijd en ruimte voor alle partners om verhalen te delen en te netwerken. Op naar een jaar vol mooie samenwerkingen!

Meer informatie?

Voor meer informatie over het aanbod van Team Sportservice ’t Gooi zie de website teamsportservice.nl/gooi of neem contact op met de coördinator buurtsportcoaches Hilversum, Yvonne van Langen, via yvanlangen@teamsportservice.nl of 06 31 02 21 80.

.