HomeNieuwsHulp gezocht bij Wandelchallenge Wijdemeren!

Hulp gezocht bij Wandelchallenge Wijdemeren!

Vanaf 2016 wordt er al een Wandelchallenge gehouden in Loosdrecht, vorig jaar kwam daar Kortenhoef bij. Inmiddels hebben de huisartsen samen met Team Sportservice ’t Gooi de handen ineen geslagen en willen we in de drie dorpskernen van Wijdemeren een Wandelchallenge gaan houden.

De Wandelchallenge wil mensen die niet gewend zijn om te wandelen, of een steuntje in de rug kunnen gebruiken, uitnodigen en stimuleren om meer te gaan bewegen. Wandelen is voor iedereen die wil werken aan zijn gezondheid. De Wandelchallenge Wijdemeren is van mei tot en met september, één keer per week op een doordeweekse avond, een wandeling van een uur door de mooie natuur die onze omgeving biedt. Samen met de Bas van Goor Foundation sluiten het programma in september feestelijk af.

Heb jij een helpende hand?

Alle hulp is welkom! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een keer in de 2 weken op maandag-, dinsdag of woensdagavond een wandelgroep te begeleiden. De groep loopt van 19.00 tot 20.00 uur in de natuur van Wijdemeren. Bij voldoende vrijwilligers starten we drie groepen; in Loosdrecht, Kortenhoef en Nederhorst den Berg.

Wat heb je nodig?

Enthousiasme, zin in wandelen, kennis van de omgeving van Wijdemeren en natuurlijk plezier in het omgaan met mensen en hun grenzen.

Interesse?

Heb je interesse en wil je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Ron Buisman, buurtsportcoach wandelen, via telefoonnummer 06-53879255 of rbuisman@teamsportservice.nl,

Aanmelden bij de huisartsenpraktijk in je dorp kan ook. Contactpersonen voor de Wandelchallenge zijn mevrouw Brinkers (Loosdrecht), mevrouw Stam (Kortenhoef) en mevrouw Leushuis (Nederhorst den Berg)