HomeNieuwsTeam Sportservice op Hilversum Actief

Team Sportservice op Hilversum Actief

Hilversum Actief

Ondanks de vreemde periode waarin wij nu leven gaat de 7de editie van Hilversum Actief door. Dit gebeurt op een veilige en verantwoorde manier.  Met een gerust hart kun je komen om kennis te maken met Sport en activiteiten in de gemeente Hilversum. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en ook Team Sportservice is aanwezig. Hilversum Actief is een mooie start van de Nationale Sportweek! De toegang is gratis.

Veel activiteiten

De verenigingen nodigen je uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en activiteiten in de omgeving. En wellicht wordt je wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Je bent van harte welkom!

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dag vullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit jaar is de informatiemarkt anders dan anders. Vanwege de Coronamaatregelen staan de kramen ver uit elkaar en is er 1-richting loop verkeer.

Team Sportservice

Uiteraard is Team Sportservice ’t Gooi ook vertegenwoordigd die dag. Femke Roest, coördinator Buurtsportcoaches Hilversum & JOGG-Regisseur Hilversum is aanwezig als ook Alexandra Ochsendorf, regiocoördinator Aangepast Sporten & JOGG-Regisseur Hilversum. Je kunt ze vinden bij de Smoothiefiets van JOGG. Ook zijn de buurtsportcoaches voor 60+-ers aanwezig. De buurtsportcoaches van Bink kun je vinden op het middenterrein met een opblaasbaar voetbalveld.
Ben jij er ook bij op zondag 20 september 2020 bij het Marktplein? Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en activiteiten. Op www.hilversumactief.nl staan de deelnemers en kun je het hele programma vinden.