HomeNieuwsHilversum Actief VERBINDT

Hilversum Actief VERBINDT

Op zondag 27 maart wordt Hilversum Actief georganiseerd op het marktplein in Hilversum. Hilversum Actief verbindt inwoners met sport, sportverenigingen, kunst en cultuur met elkaar. 

Hilversum Actief: Zien en Meedoen!

Hilversum Actief biedt een podium bieden om verenigingen en organisaties te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen zijn van harte welkom.

Het motto is “zien en meedoen”! Mensen op een leuke manier kennis laten maken met een vereniging of bedrijf. Er worden kosteloos clinics of demonstraties gegeven, optredens op een van de podia of een voorstelling in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop een marktkraam gehuurd kan worden.

Inwoners ontdekken een actief Hilversum

De toegang voor bezoekers aan Hilversum Actief is geheel gratis. Hilversum Actief verbindt inwoners met sport, sportverenigingen, kunst en cultuur met elkaar. Het maakt niet uit of je nu jong en oud bent, want er is voor iedereen wat te doen. Tijdens Hilversum Actief kunnen inwoners zien en beleven wat de sportaanbod en vrije tijds aanbod is binnen hun gemeente. Als je altijd al iets nieuws hebt willen doen dan is Hilversum Actief de uitgewezen mogelijkheid om verder te kijken.

Hilversum Actief is een feestdag van de sport, cultuur en muziek!

Meer weten over Hilversum Actief?

Kom je ook? Meer informatie op Hilversum Actief.