HomeNieuwsHilversum Actief terug in april!

Hilversum Actief terug in april!

Op zondag 2 april wordt Hilversum Actief georganiseerd op het marktplein in Hilversum. Hilversum Actief verbindt inwoners met sport, sportverenigingen, kunst en cultuur met elkaar. 

Waar staat Hilversum Actief voor?

Het evenement waar sport, cultuur & vrije tijdsbesteding samen komen. Bij Hilversum Actief krijgen sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen het podium om zich te presenteren. Zo kunnen alle bezoekers op een verfrissende manier kennismaken met de vele activiteiten.

Kom je ook?

Hilversum Actief biedt meerwaarde aan de inwoners, verenigingen en gemeenten. Voor iedereen is er een passende sport, cultuuractiviteit of vrijetijdsbesteding. Of je nu jong of oud bent. Dat ontdekken mensen op Hilversum Actief. De verenigingen laten hun sport zien en beleven via een professioneel georganiseerd evenement. Veel verenigingen hebben al nieuwe leden gekregen dankzij Hilversum Actief.

Tot dan!

Onze buurtsportcoaches in Hilversum en JOGG-regisseurs zijn uiteraard ook weer aanwezig. Benieuwd naar het programma? Houd de website van Hilversum Actief in de gaten.