HomeNieuwsHilversum 600 jaar!

Hilversum 600 jaar!

Team Sportservice en Le Champion, de organisator achter het KiKa Hilversum City Run bundelen hun krachten om zoveel mogelijk Hilversummers aan het wandelen te krijgen. Ter ere van 600 jaar Hilversum is er op 14 april 2024 een wandelevenement toegevoegd aan de KiKa Hilversum City Run. Er zijn 3 routes van 6, 11 en 19 kilometer. 

Alle afstanden gaan vanaf het gezellige marktplein via het Mediapark naar de groene omgeving van Hilversum. Na het passeren van het iconische gebouw van Beeld & Geluid duiken de deelnemers al snel in de groene omgeving van de stad. Aan de rand van Hilversum ligt namelijk het rustige Corversbos verscholen. De statige beukenlanen herinneren aan de tijd dat het bos nog bij landgoed Gooilust behoorde. De route wordt vervolgd naar het charmante Boombergpark, omgeven door statige villa’s en prachtige huizen. De laatste meters brengen jou weer terug naar het Marktplein, waar je jouw wandelprestatie in stijl kunt afsluiten. 

Train en wandel mee! 

In het kader van ‘Heel Hilversum Wandelt zetten de buurtsportcoaches Wandelen in Hilversum van Team Sportservice zich in om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum aan het wandelen krijgen. Ellen Steusel, buurtsportcoach wandelen, ziet dit evenement als de ultieme kans om samen met Hilversummers op pad te gaan en samen te trainen voor de 600 jaar Hilversum Walk. In voorbereiding op de 6 kilometer van de Hilversum Walk heeft Ellen een trainingsschema opgesteld.

Wanneer?
Woensdagochtend om 10.00 – 11.00 uur 

Waar?
Marktplein Hilversum

Programma

DataBegeleidingDuur
20 maart 2024Ellen Steusel2x 25 min
27 maart 2024Ellen Steusel2x 25 min
3 april 2024Ellen Steusel2x 30 min
10 april 2024Ellen Steusel2x 35 min

Meer informatie?  

De voorbereidingswandelingen van Team Sportservice zijn helemaal gratis. Wil jij meer weten over de trainingen? Neem contact op met buurtsportcoach Wandelen Ellen Steusel via esteusel@teamsportservice.nl of 06 – 16 30 63 56.

Meld je hier aan voor de trainingen