HomeNieuwsGrote opkomst bij vierde editie Wandelchallenge Hilversum

Grote opkomst bij vierde editie Wandelchallenge Hilversum

De deelnemers aan de Wandelchallenge Hilversum lopen 20 weken lang één keer per week samen vanaf verschillende locaties rond Hilversum, mede begeleid door de buurtsportcoaches van Team Sportservice ’t Gooi. 

Als onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge (NDC) georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation, werd er gisteren voor de vierde keer gewandeld in Hilversum. 30 deelnemers startten gisteren bij de Kolhornseweg voor een prachtige avondwandeling over de Hoorneboegse Heide.

We wandelen lekker door!

Vanaf volgende week wordt er vier weken lang gewandeld bij het Coversbos, waarbij er keuze is uit verschillende afstanden (5, 7½ en 10 kilometer). Wandelen door de prachtige omgeving van Hilversum, op jouw eigen tempo en niveau, én daarbij ook nog waardevolle gesprekken voeren met mede-wandelaars. Dat zijn mooie ingrediënten voor een maandagavond

Loop je mee?

Wil je graag meewandelen of een handje helpen als begeleider tijdens de Wandelchallenge? Dat kan ook! Neem contact op met buurtsportcoach Miranda Vernooij via mvernooij@teamsportservice.nl.