HomeNieuwsGezonde recepten

Gezonde recepten

JOGG recepten

Gezonde levensstijl nu nog belangrijker

In deze tijd wordt het nog maar eens extra duidelijk hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Hoe gezonder je leeft, hoe meer weerbaar je bent tegen ziektes en dus ook het coronavirus. Bij een gezonde levensstijl hoort niet alleen voldoende beweging, slaap, maar ook gezonde en gevarieerde voeding. Maar in deze periode is het voor velen ook een uitdaging om alles thuis te combineren: werk, kinderen, school, sport, huishouden etc. Elke dag weer een gezonde maaltijd op tafel te zetten is soms niet eenvoudig.

Kun jij ook wel wat gezonde inspiratie gebruiken? JOGG-regisseurs Femke en Alexandra delen leuke en gezonde recepten. Met deze recepten kun je makkelijk variëren met ingrediënten zodat je de maaltijd elke keer een beetje kan veranderen. Zo zet jij in een handomdraai een gezonde en vooral ook lekkere maaltijd op tafel!

Geef je water extra smaak!

Alexandra laat je zien hoe je met wat groente en fruit je je glaasje water nét even wat lekkerder maakt. Klik hier voor het filmpje of download de recepten voor komkommerwater of frambozenwater.

Gezonde pannenkoekjes met banaan

Femke heeft heerlijke én gezonde pannenkoekjes voor je! Klik hier voor het filmpje of download het recept.

Veel plezier en smakelijk eten/drinken!

Voor meer informatie over gezonde voeding kijk op de website van het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl/nl/thema/coronavirus-voeding.aspx