HomeNieuwsGezond leven in Hilversum en Wijdemeren

Gezond leven in Hilversum en Wijdemeren

Presentator sport op het veld

Bij NH Nieuws stond de maand mei in het teken van gezond leven. Door middel van de tv-serie ‘Noord-Holland Beweegt’ brengen zij de gezonde levensstijl onder de aandacht bij de Noord-Hollandse 65-plussers. Voor twee afleveringen kwam NH nieuws langs in Hilversum en Wijdemeren.  

Gezond leven

Om ons heen horen we overal dat een gezonde levensstijl belangrijk is, maar in de praktijk blijkt het toepassen soms best lastig te zijn. In twee afleveringen vertellen presentator Sjoerd Hilarius, de buurtsportcoaches 60+ uit Hilversum en de heren van Veilig Verkeer Wijdemeren hoe je aan een gezondere levensstijl kunt werken. In de afleveringen word je als kijker letterlijk in beweging gebracht door de buurtsportcoaches 60+. In het teken van het project Doortrappen geven Bert en Bertus van Veilig Verkeer Wijdemeren diverse fietstips.  

Afleveringen

Klik op onderstaande link achter de aflevering.

Aflevering 2 ‘Zo kom je van je coronakilo’s af’ 

Aflevering 4 ‘Krachttraining houd je gezond’

Beweegadvies Hilversum

In Hilversum brengen Miranda, Laura en Anouck de 60-plussers in beweging. Heb jij behoefte aan persoonlijk beweegadvies of ben je benieuwd naar de activiteiten die worden aangeboden? Neem dan contact met hen op.  

Laura Roeymans
E-mail: lroeymans@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 37 35 53 21 

Miranda Vernooij
E-mail: mvernooij@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 45 75 05 09 

Hilversumse Meent

Anouck Dingemans 
E-mail: bsc@hilversumsemeent.nl 
Telefoon: 06 21 36 39 18 

Beweegadvies Wijdemeren

Voor persoonlijk beweegadvies of het beweegaanbod voor 60-plussers in Wijdemeren, kan contact worden opgenomen met Robin van der Vliet.  

Robin van der Vliet
E-mail: rvandervliet@teamsportservice.nl
Telefoon: 06 30 63 97 54

Doortrappen Wijdemeren

Doortrappen is een fietsprogramma dat stimuleert zo lang mogelijk veilig te blijven fietsen. Het programma Doortrappen wordt in Wijdemeren uitgevoerd door Team Sportservice ’t Gooi. Voor vragen over het programma of interesse in fietslessen, kan contact worden opgenomen met Robin van der Vliet (zie contactgegevens Beweegadvies Wijdemeren).