HomeNieuwsGeslaagde dag tijdens een zonnig Hilversum Actief

Geslaagde dag tijdens een zonnig Hilversum Actief

Op een zonovergoten marktplein in Hilversum, vond afgelopen zondag na lange tijd weer een nieuwe editie van Hilversum Actief plaats.  

Tijdens deze dag konden inwoners kennismaken met de verschillende activiteiten die in Hilversum aangeboden worden. Dertig Hilversumse verenigingen met muziek of sportief aanbod presenteerde zichzelf door het geven van clinics of informatie bij de stand. Zo waren er clinics van o.a. de Corvers, roeivereniging Cornelis Tromp en Tafeltennisvereniging Hilversum. Daarnaast hebben de BINK Buurtsportcoaches weer een leuk parcours uitgezet voor de allerjongsten en was er een veld opgezet voor een potje opblaasvoetbal. 

Team Sportservice ‘t Gooi

De buurtsportcoaches van Team Sportservice waren ook van de partij tijdens Hilversum Actief om de inwoners te enthousiasmeren en infomeren over de beweegmogelijkheden. Miranda, Dominique, en Ron (Buurtsportcoaches 60+ en Wandelen) stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. Naast het reguliere aanbod was Alexandra (regio coördinator aangepast sporten) ook aanwezig om te informeren over de mogelijkheden voor sporters met een beperking.  

Gezonde dorstlessers

Naast het informatieve gedeelte was er bij de gezamenlijke stand van Team Sportservice en BINK Kinderopvang ook een lekkere, gezonde smoothie en fruitwater te verkrijgen. Want van al dat bewegen krijg je natuurlijk wel dorst! De frisse fruitsmoothie moesten de kinderen nog wel zelf bij elkaar trappen op de blenderbike van JOGG-Hilversum. Dat werd met veel enthousiasme gedaan! 

Op deze zonnige dag werd goed zichtbaar hoeveel moois Hilversum te bieden heeft op het gebied van vrijetijd. De volgende editie Hilversum Actief is op zondag 18 september. Houd onze website en www.hilversumactief.nl goed in de gaten voor meer informatie.