HomeNieuwsBen Je Fit Familie? Hardlopen met mama of papa!

Ben Je Fit Familie? Hardlopen met mama of papa!

Meld je aan voor een gratis proefles hardlopen bij ‘Ben Je Fit Familie’! Dat is hardlopen voor kinderen vanaf 9 jaar samen met mama of papa. De lessen starten na de voorjaarsvakantie in Loosdrecht en ‘s Graveland.

‘Ben Je Fit’ is de onderneming van Hardlooptrainster Anna, een Colombiaanse en moeder van Stan. Anna verteld: “Ik vind het fantastisch om volwassenen en kinderen fit te maken, ze te leren hardlopen! Juist als je nog niet sport en mijn extra aanmoediging kan gebruiken”. “Bovendien is samen bewegen veel leuker dan alleen, daarom ‘Ben Je Fit Familie’’’, aldus Anna.

Meld je aan voor een gratis proefles

Een les duurt een uur en bestaat uit een warming-up, hardlopen (op eigen tempo), een spel en tot slot het rekken en strekken. In Loosdrecht zijn twee gratis proeflessen op maandag 5 of woensdag 7 maart om 18.00 uur (Let op: er was 18.30 gecommuniceerd. In verband met het nog snel donker worden is het een half uur vervroegt). De lessen starten op de Noodweg 52 in Hilversum (bij snackbar De Egelshoek). In ’s Graveland zijn de lessen op maandag 5 maart om 15.45 uur en woensdag 7 maart om 15.00 uur vanaf het Noordereinde 14 te ’s Graveland. Aanmelden kan bij Anna via benjefit@gmail.com.

Vervolglessen zijn op dezelfde dag en tijd. Samen met mama of papa leren hardlopen na de proefles is € 5,- of met zijn drieën € 6,- per les. Wil je meer informatie over de hardlooplessen, neem dan direct contact op met Anna via 06-50831956 of benjefit@gmail.com.

Het initiatief

Team Sportservice deed vorig jaar onderzoek naar de sport- en beweegbehoeften van de basisschoolkinderen van Wijdemeren. Hieruit kwam o.a. naar voren dat kinderen graag willen hardlopen of atletiek beoefenen in Wijdemeren. Wil je meer informatie over het initiatief neem dan contact op met Rosanne Hartman via rhartman@teamsportservice.nl.