HomeNieuwsDoortrappen: Deel uw fietsverhaal met ons

Doortrappen: Deel uw fietsverhaal met ons

doortrappen wijdemeren
Provincie Noord-Holland heeft het project Doortrappen voor gemeente Wijdemeren goedgekeurd. Met het project Doortrappen wordt beoogd de oudere fietser zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. Team Sportservice zal dit project in Wijdemeren vanaf deze zomer gaan uitvoeren en is daarvoor op zoek naar uw fietservaringen. 

Spannend op de fiets

Fietsen doen we vaak ons hele leven. Maar op het moment dat we een dagje ouder worden vinden we het soms spannender om op de fiets te stappen. Terwijl het zo belangrijk is om met vertrouwen en plezier deel te nemen aan het verkeer. Het aantal fietsongevallen, zeker onder ouderen, stijgt nog ieder jaar. Ook worden er nu steeds meer elektrische fietsen aangeschaft. Het op- en afstappen, het nemen van bochten en plotseling remmen is bijvoorbeeld anders dan bij een gewone fiets.

Deel uw fietsverhaal

Herkent u zich in bovenstaande? Heeft u behoefte aan extra ondersteuning om met vertrouwen op de fiets te stappen? Team Sportservice biedt ondersteuning d.m.v  fietslessen of persoonlijk advies. Deel uw verhaal of vraag met ons en laat weten hoe wij u zouden kunnen helpen.

Aanhaken bij Doortrappen?

Bent u een professional en ziet u mogelijkheden tot samenwerking en haakt u graag aan bij Doortrappen? Neem vooral contact op met Robin van der Vliet.
Meer informatie via www.doortrappen.nl.