HomeNieuwsEen week vol zomerse activiteiten in Hilversum

Een week vol zomerse activiteiten in Hilversum

De buurtsportcoaches in Hilversum hebben afgelopen week sportieve activiteiten georganiseerd voor de jeugd en de senioren (60+). Activiteiten in de zomervakantie zijn belangrijk, want zo blijven jong en oud actief tijdens deze zomer thuis.

Jeugd

De buurtsportcoaches hebben voor de jeugd een zomervakantie programma opgezet. Woensdagochtend waren er verschillende activiteiten op het schoolplein van de OBS de Dubbeldekker in Hilversum. Als eerste hebben vijftien enthousiaste peuters in de leeftijd van twee tot vier jaar fanatiek bewogen. Ze hebben gedanst, geklommen, geschommeld, gesprongen en gevoetbald! Daarna was het de beurt aan de oudere kinderen in de leeftijd van vier tot zeven jaar. Zij deden verschillende sport en spel activiteiten, zoals het lijnen-tik-spel en verstoppertje. Alle kinderen deden enthousiast mee en ze kregen na afloop van JOGG-Hilversum een banaan, appel of snoepkomkommer.

Deze zomer zijn er nog veel meer activiteiten! Bekijk het programma hier en laat jouw kind meebewegen.

Senioren (60+)

Voor de senioren komen langzaamaan weer activiteiten op gang. Ze kunnen weer gaan wandelen, op verschillende plekken jeu de boules spelen of samen een stukje fietsen. Sinds deze week is buurtsportcoach Miranda ook weer met een groepje op de fiets gestapt. Met het heerlijke weer werd er zichtbaar genoten van de fietstocht.

Vanaf nu wordt de fietstocht om de twee weken op woensdag georganiseerd. De eerstvolgende is dus op woensdag 5 augustus (bij droog weer). Vertrektijd is om 10.00 vanaf wijkcentrum Lopes Dias in Hilversum. De fietstocht duurt ongeveer 1,5 uur en tussendoor is er tijd voor een kopje koffie of thee. Wil je meedoen? Leuk! Het liefst vooraf even aanmelden, maar gewoon aanhaken mag ook.

Contactgegevens van buurtsportcoach Miranda: mvernooij@teamsportservice.nl / 06-45 75 05 09