HomeNieuwsFietslessen project Doortrappen

Fietslessen project Doortrappen

Doortrappen fietslessen

Veilig en vol vertrouwen op de fiets zitten lijkt zo vanzelfsprekend. Maar als je een dagje ouder wordt kan het spannend zijn om aan het verkeer deel te nemen. Het project Doortrappen heeft de ambitie de oudere fietser zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. Als onderdeel van Doortrappen, gaan Veilig Verkeer Wijdemeren en Team Sportservice weer van start met fietslessen. Met als doel: met meer vertrouwen én plezier op de fiets.

Theorie & praktijk

De fietsles bestaat uit een deel praktijk en aansluitend theorie. Meerdere vervolglessen zijn mogelijk op afspraak. Iedereen die een fiets bezit (e-bike, driewieler, lage instapfiets, etc) kan meedoen. Deelname is gratis.

Vrijheid en plezier

Fietsen is een fijne en laagdrempelige manier om in beweging te blijven. Bovendien blijven ouderen mede door te fietsen langer gezond, sociaal en zelfredzaam. 

Aanmelden

Meld u zich nu aan voor de fietslessen via Robin van der Vliet, e-mail rvandervliet@teamsportservice.nl of 06 30 63 97 54. Ook voor vragen of meer informatie over fietsen, bewegen of het project Doortrappen kunt u bij Robin terecht.