HomeNieuwsDe Wijdemeren Wandelchallenge 2022 

De Wijdemeren Wandelchallenge 2022 

Team Sportservice organiseert samen met eerstelijnszorg de Wijdemeren Wandelchallenge 2022. Wandelen is goed voor je lijf en voor je geest. Dat hoor je overal maar toch is er soms een drempel.  

Een drempel als “ik loop liever niet alleen”, “welke route kan ik nemen” of je hebt misschien een gezondheidsprobleem waardoor je denkt “kan ik dat wel?” , “is dat wat voor mij?”.  De Wijdemeren Wandelchallenge kan misschien de eerste stap zijn om over deze drempel te komen.

Wandelchallenge 2022

Samen met de eerstelijnszorg in Wijdemeren gaan we vanaf 2 mei 2022 vanuit de kernen van Wijdemeren gedurende 20 weken elke maandagavond op stap om iedereen kennis te laten maken met alle voordelen die wandelen biedt. De afstanden zijn 3 tot 5 kilometer en wij zorgen dat iedereen erbij kan blijven. Team Sportservice werkt samen met de Nationale Diabetes Challenge en daarom is er voor alle deelnemers aan het einde een slotmanifestatie. 

Loop je mee?

Meld je hier aan als deelnemer! Wil je graag een handje helpen tijdens de Wandelchallenge? Dat kan ook! Meld je aan als begeleider bij buurtsportcoach Ron Buisman van Team Sportservice via rbuisman@teamsportservice.nl.