HomeNieuwsTerugblik Cruyff Court Open Dag On Tour

Terugblik Cruyff Court Open Dag On Tour

Jaarlijks organiseert de Cruyff Foundation een open dag in het Olympisch Stadion. Helaas kon dit mooie evenement dit jaar niet doorgaan. Gelukkig werd al snel een oplossing gevonden die wel corona-proof was, namelijk Cruyff Court Open Dag On Tour. Samen met de ambassadeurs trok de Cruyff Foundation het land in. Langs 20 plekken om samen te sporten, bewegen en plezier te maken. Cruyff Court Noord aan de Stephensonlaan in Hilversum was één van de 20 locaties van deze speciale Open Dag On Tour!

Op woensdag 23 september hebben de Buurtsportcoaches uit Hilversum in samenwerking met Team Sportservice ’t Gooi, de Cruyff Foundation en JOGG-Hilversum een geslaagde sport- en spelmiddag georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Er werd gerend, gehockeyd, gevoetbald met Sander Westerveld (oud-keeper van Liverpool) en er werden oud-Hollandse spelletjes gespeeld met Johnny de Mol en Evelien de Bruijn. Ook werd er naar hartenlust meegedanst met FitByRox, mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Na het sporten deelden JOGG-regisseurs Alexandra en Femke fruit en flesjes water uit die beschikbaar werden gesteld door de Jumbo Stephensonlaan. Belangrijkste van allemaal: er werd een hoop plezier beleefd! Geen Olympisch Stadion dit jaar, maar het was een zeer geslaagd evenement op ons eigen Cruyff Court Noord.

Bekijk hier het filmpje van de geslaagde Open Dag On Tour!