HomeNieuwsClinic para-tafeltennis groot succes! 

Clinic para-tafeltennis groot succes! 

Op zondag 11 juni bracht Tafeltennis Vereniging Hilversum mensen met een lichamelijke beperking samen tijdens een opwindend evenement: de kickoff para-tafeltennis. Dit evenement, speciaal ontworpen voor deelnemers met een beperking, bood een geweldige gelegenheid om de sport te ontdekken en nieuwe contacten op te doen. 

Para-tafeltennis

Para-tafeltennis is een aangepaste variant van het traditionele tafeltennis, waarbij de spelregels en het materiaal zijn aangepast om het toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. De clinic zat voordevol activiteiten zoals schuiftafeltennis, rolstoeltafeltennis en reguliere partijen. De deelnemers konden een sportrolstoel lenen, waardoor iedereen kon genieten van een sportieve ervaring. 

Hoogtepunt van de dag

De officiële openingsbal werd geslagen door wethouder Karin van Hunnik. Haar aanwezigheid benadrukte het belang van inclusieve sportevenementen en de ondersteuning van de gemeenschap voor mensen met een beperking. Het evenement was een succes en heeft bijgedragen aan het vergroten van de toegankelijkheid van sport voor mensen met een lichamelijke beperking. Tijdens het evenement konden deelnemers ervaring opdoen met de sport , ontmoette ze ook andere mensen met een beperking en sloten zij nieuwe vriendschappen. 

We willen alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun enthousiasme en deelname aan deze geweldige para-tafeltennis clinic. Het is dankzij evenementen zoals deze dat de sportwereld steeds inclusiever wordt en meer mensen de kans krijgen om te genieten van sportieve activiteiten. 

Tafeltennis Vereniging Hilversum

TTV Hilversum blijft zich inzetten om inclusieve sportmogelijkheden te bieden en een positieve impact te hebben op het leven van mensen met een beperking. Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en activiteiten georganiseerd door TTV Hilversum door regelmatig de website te bezoeken. We kijken ernaar uit om binnenkort weer een inspirerende en sportieve ervaring met jullie te delen!