HomeNieuws60+ Beweegactiviteiten: GALM Beweeggroep

60+ Beweegactiviteiten: GALM Beweeggroep

Galm beweeggroep

Maandelijks bezoekt 60+ beweegcoach Beppie van de Bunt een activiteit om te laten zien wat er allemaal mogelijk is in Wijdemeren. Deze keer de: GALM Beweeggroep van Gymnastiekvereniging Sportivo.

Afwisselend

Tijdens de GALM beweegles komen er diverse vormen van sport, bewegen en spel aan bod. Er wordt gewerkt aan coördinatie, stabiliteit, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. De lessen zijn uitdagend en afwisselend. De ene keer spelen ze een balspel, de andere keer ligt het accent juist op kracht of uithoudingsvermogen.

Plezier

“Plezier staat voorop. Gezelligheid, ruimte voor een praatje en ondertussen lekker het lichaam bewegen”. vertelt Olinda die die lessen geeft woensdag van 10.00-11.00 uur in Sporthal De Fuik, Zuidsingel 54, Kortenhoef (10.00-11.00 uur). “Na afloop voel ik me voldaan is het lichaam lekker los”, vertelt een deelnemer. “De afwisseling in de lessen maakt het ook erg leuk. Het is elke keer weer een verrassing wat we gaan doen!”

Kom je uit Nederhorst den Berg? Met elkaar meerijden is een optie. Interesse in een proefles? Woensdag 21 oktober kun je gratis meedoen. Voor meer info of andere vragen contact op met Beppie via 06 315 958 47 of b.vandebunt@inovum.nl.