HomeNieuwsNieuw beweegboek, met aanbod voor alle Hilversumse 60-plussers

Nieuw beweegboek, met aanbod voor alle Hilversumse 60-plussers

wandelende volwassenen

“Door voldoende te bewegen blijven we langer fit, zowel mentaal als lichamelijk. Zo kunnen we de dingen blijven doen waar we blij van worden en dat vermindert stress.”, zo vertelt Karin van Hunnik (wethouder Sport). Daarom vinden wij het belangrijk om beweging te stimuleren. Dit doen we onder andere door de drempel om te gaan bewegen voor iedereen zo laag mogelijk te maken. Het nieuwe beweegboek 60+ draagt hieraan bij.

Beweegactiviteiten voor Hilversumse 60-plussers

In het nieuwe beweegboek 60+ staat een overzicht van beweegactiviteiten voor alle Hilversumse 60-plussers. De activiteiten zijn per kern verdeeld. Het is een gevarieerd en uitgebreid aanbod, met activiteiten georganiseerd door buurtsportcoaches en vele andere aanbieders. Hierdoor is er bijna altijd passend aanbod.

Download het beweegboekje hier: Beweegaanbod 60+ Hilversum

Buurtsportcoaches 60+

In Hilversum zet een team van buurtsportcoaches zich actief in voor de doelgroep 60+. Zij organiseren nieuwe beweegactiviteiten, geven gratis beweegadvies en proberen de activiteiten voor iedere inwoner zo laagdrempelig mogelijk te maken. Wil jij weten welke beweegactiviteiten bij jou in de buurt zijn of heb je andere vragen? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches. Deze contactgegevens zijn te vinden in het beweegboekje 60+.

Voor algemene vragen over het beweegaanbod 60+ in de gemeente Hilversum kan je contact opnemen met de coördinator buurtsportcoaches Yvonne van Langen, via yvanlangen@teamsportservice.nl