HomeNieuwsTennistop laat mensen bewegen met ‘Balletje Slaan?’

Tennistop laat mensen bewegen met ‘Balletje Slaan?’

Balletje slaan

Net als de meeste profsporters zitten ook de professionele tennissers op dit moment werkloos thuis. Nederlands nummer één bij de mannen, Robin Haase, grijpt deze gedwongen pauze aan om in actie te komen voor een gezonder Nederland. Op zijn initiatief zet o.a. de complete Nederlandse tennistop zich de komende weken samen met honderden tennisverenigingen in voor de breedtesport. Met de actie “Balletje slaan?” nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren ze hen meer te bewegen.

Iedereen is welkom

Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni doen bij een vereniging in de buurt. Deelnemen kan alleen, of samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom. Op de verenigingen staan leden klaar om met jou een balletje te slaan. In Hilversum doen T.V. De Gooische Vallei, Tulip Tennis en HTLC ’t Melkhuisje mee aan de actie. Bekijk hier alle clubs die mee doen aan “Balletje slaan?”

Missie “Balletje slaan?”

De campagne “Balletje slaan?” is een initiatief van Wijzijntennis.nl, opgericht door vrijwilligers om het Nederlands tennis te ondersteunen. De missie van “Balletje slaan?” is om zoveel mogelijk mensen de baan op te krijgen. Of het nu gaat om mensen die tennis weer willen oppakken of mensen die nu tennis als nieuwe sport eens willen uitproberen. Tennis is supergezond, laagdrempelig en heeft een hoog sociaal element. Het is een sport voor iedereen. Jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit.