HomeNieuwsAl gestemd op jouw ‘Club van het Jaar’?

Al gestemd op jouw ‘Club van het Jaar’?

Dit jaar is wederom de verkiezing Club van het Jaar 2019 (voorheen verkiezing Vereniging van het Jaar). Het is tot en met 7 juni mogelijk om verenigingen in te nomineren voor deze eervolle prijs! Heb jij al gestemd?

Achtergrond verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. Samen vormen zijn het grootste sociale netwerk van ons land. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom is verenigen zo belangrijk. Als coöperatie onderkent de Rabobank dat en daarom heeft zij samen met NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende, AD en de regionale dagbladen het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

De verkiezing ‘Club van het Jaar 2019’ is gestart. Winnaars ontvangen, naast waardering en erkenning, het predicaat ‘Club van het Jaar 2019’, masterclasses naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee de club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten. Clubs zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!
Wie verdient het volgens jou te winnen? Stem hier op jouw vereniging.

Planning

Nomineren/inschrijven van de verenigingen – 2 april t/m 13 mei
Stemmen op de verenigingen – 6 mei t/m 7 juni
Bekendmaking gemeente- en provinciewinnaars – 11 juni
Vakjury beoordeelt provinciewinnaars – 18 juni
Bekendmaking landelijke winnaars – week van 24 juni

Reactie winnaar Club van het Jaar 2018

Basketbalvereniging Crackerjacks: “Na het winnen van de verkiezing gingen deuren voor ons open waardoor we onze dromen kunnen verwezenlijken. En door de masterclass ‘Coach de Coach’ zetten we mooie stappen in het opleiden van onze coaches!”.
Bekijk de video van de Crackerjacks waarin ze vertellen wat de verkiezing Club van het Jaar hen gebracht heeft!

Voor meer informatie en stemmen kijk op: www.clubvanhetjaar.nl.
Volg de verkiezing via: Twitter | Instagram | Facebook