HomeNieuwsAan de slag met Lokaal Sportakkoord Huizen

Aan de slag met Lokaal Sportakkoord Huizen

Sportakkoord

Ondanks de coronamaatregelen heeft sportformateur Ine Klosters de afgelopen maanden in Huizen niet stil gezeten. Samen met partners in de sport, zoals sportverenigingen en maatschappelijke organisaties, is er een mooie start van het Lokaal Sportakkoord Huizen ‘Let’s move… together’ gemaakt. Dit akkoord zet zich volledig in op samenwerking in de sport. Dit door optimaal gebruikt te maken van de bestaande sportaccommodaties, de expertise van besturen en inzet van vrijwilligers. 

Het akkoord is nog voor de zomervakantie opgeleverd en de gemeente Huizen heeft in oktober het uitvoeringsbudget voor 2020 ontvangen. Samen met de gemeente, Sportplatform Huizen en de vrijwilligerscentrale Huizen heeft Team Sportservice ’t Gooi meegedacht over de manier waarop dit geld nog in 2020 op een goede manier bij de verenigingen en haar vrijwilligers terecht kan komen. Op ze een manier dat het sporten tijdens de coronacrisis mogelijk werd. Verenigingen kunnen voor 15 december nog een aanvraag doen. Meer informatie hierover vind je hier. 

Team Sportservice ’t Gooi is in Huizen als partner betrokken bij het thema Inclusief Sporten en Bewegen. Samen met lokale organisaties gaan wij de komende jaren uitvoering geven aan dit onderdeel. Voor meer vragen en informatie neem contact op met de regiocoördinator aangepast sporten Alexandra Ochsendorf