HomeNieuws60+ Beweegactiviteiten: Keep Fit Nederhorst

60+ Beweegactiviteiten: Keep Fit Nederhorst

Maandelijks bezoekt 60+ beweegcoach Beppie van de Bunt een activiteit om te laten zien wat er allemaal mogelijk is in Wijdemeren. Deze keer: Keep Fit in Nederhorst den Berg.

Keep Fit is een activiteit van Gymnastiekvereniging Nederhorst den Berg. Fysiotherapeute Rosalie geeft twee lessen op vrijdagochtend. “Bewegen is het belangrijkste dat er is, want het lichaam is het belangrijkste dat er is! Wanneer jij je fit voelt en lekker in je lijf zit, dan straal je dit ook uit”, aldus collega docent Els.

Bewegen op uw eigen manier

Tijdens de les worden oefeningen gedaan met de banken, op de mat, met kleine gewichtjes en meer. Iedereen beweegt op zijn eigen manier, met of zonder beperking. “Na de les voel ik me lekker en trots. Het verbaast me dat één keer sporten in de week al zoveel effect heeft!”, vertelt een deelneemster.

Andere activiteiten ondernemen

Naast de les onderneemt de groep ook andere activiteiten met elkaar, zoals een museumbezoek of een fietstocht. Keep Fit is voor inwoners van 50 jaar en ouder. Neem voor een proefles of vragen over andere sport- en beweegactiviteiten contact op met Beppie via 06 315 958 47 of b.vandebunt@inovum.nl.