HomeNieuws60+ Beweegactiviteiten: GALM Beweeggroep

60+ Beweegactiviteiten: GALM Beweeggroep

Maandelijks bezoekt 60+ beweegcoach Beppie van de Bunt een activiteit om te laten zien wat er allemaal mogelijk is in Wijdemeren. Deze keer de: GALM Beweeggroep van Gymnastiekvereniging Sportivo.

“De GALM Beweeggroep bestaat uit allemaal verschillende vormen van sport, bewegen en spel. Alles komt aan bod: hockey, badminton, balspellen en meer. De ene keer ligt de focus op uithoudingsvermogen en de andere keer op kracht of spel. De groep is super enthousiast”, vertelt docente Olinda die lessen geeft op maandag in Loosdrecht (14.45-15.45 uur) en woensdag in Kortenhoef (10.00-11.00 uur).

Oefeningen voor de hersens

“Wat zo bijzonder is aan deze les is dat we tijdens het bewegen ook oefeningen voor onze hersens doen. Opdrachten waarbij je goed moet luisteren en waarbij je werkt met cijfers en letters. Ook dat is belangrijk om gezond ouder te worden. Denken en doen op een speelse manier”, vertelt een deelnemer.

Neem voor een proefles, informatie over de lessen of andere vragen contact op met Beppie via 06 315 958 47 of b.vandebunt@inovum.nl.