HomeUitleg activiteiten Boost je zomer

Uitleg activiteiten Boost je zomer

Hieronder vind je een uitleg van alle activiteiten die tijdens ‘Boost je zomer’ in Hilversum gaan plaatsvinden. Je kunt je aanmelden voor zoveel activiteiten als je wil!

Kickboksen met Jeremy Blijd

Kickboksen is een sport waarbij je je armen én je benen gebruikt. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als je spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Kickbokstrainer Jeremy Blijd trainde bij Pancration in Amsterdam o.l.v. Thom Harinck en Ali Amrani. Sparring partners waren niemand minder dan Badr Hari, Hesdy Gerges, Peter Aerts en Amir Zeyada. 

Skate/step clinic

De instructeurs van Evura organiseren een toffe skate/step clinic op het Skatepark Oude Haven. Je leert de basis technieken van het skateboarden en/of steppen. 

Mountainbiken (VOL=VOL)

Ben je sportief aangelegd en zie je een uitdaging wel zitten? Je leert de mountainbikesport kennen in een geweldige omgeving! Op de verhuurlocatie staat een fiets met helm voor je klaar. Samen met de instructeurs duik je de bossen in van de Lage Vuursche. Met een pitstop bij Buiten in de Kuil. Voor deze activiteit zijn maximaal 20 plekken. 

Panna Knock Out toernooi/clinic 

Ben jij de Panna-koning of koningin van Hilversum? Pannavoetbal is straatvoetbal, waarbij 1 tegen 1 wordt gespeeld. Je kan een wedstrijd winnen door een panna te maken of door de meeste doelpunten te scoren. Een panna is een beweging waarbij een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. Voorwaarde is dat de speler die de panna uitdeelt, balbezit houdt na de actie.  

Bootcamp 18+

Bootcamp is een sport waarbij je oefeningen doet die je spieren versterken en je conditie verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan push-ups, squats of jumpingjacks. De bootcamp clinic bestaat o.a. uit: hardlopen, interval- en circuittraining. De ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen!

Archery Tag

Het is de nieuwste trend in Nederland; Archery Tag. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Schiet je tegenstanders het spel uit of kies ervoor om de targets te raken. 

TikTok dance

Vind je die TikTok-dansjes tof en wil je dit zelf ook leren? Of vind je dansen gewoon heel leuk? Dan is onze TikTok danceworkshop van Fit by Rox iets voor jou. Tijdens de workshop leer je de allernieuwste TikTok dancemoves op leuke muziek. De korte dansjes maken de workshop heel veelzijdig. 

Wheelie clinic

De wheelie is ongetwijfeld de populairste truc op de mountainbike. Hoe tof is het als je gecontroleerd op het achterwiel kan rijden? Onder leiding van de instructeurs van Skate7 leer je in anderhalf uur tijd een wheelie te doen (van maar liefst 10 seconden lang!). De instructeurs laten ook andere coole trucs zien.  

FitFight

Fitfight is een verassende combinatie van fitness, bootcamp en kickboksen. Een zware work-out voor je hele lichaam. Durf jij het aan? 

19 augustus afsluiter Boost je zomer

We sluiten Boost je zomer af met twee toffe clinics bij de Oude Haven. Alle Hilversumse jeugd (12-23 jaar) is welkom voor een gratis skate/stepclinic of een HipHop clinic. Hierna nog even zelf een gezonde smoothie bij elkaar fietsen en dan is het tijd om te chillen. Aanmelden voor deze dag is niet nodig, kom gezellig langs! 

Meld je hier aan!