Informatiebijeenkomsten Valpreventie

Er zijn verschillende valpreventiecursussen voor senioren met een laag, matig of hoog risico op vallen. Om te ontdekken of u een verhoogd risico heeft om te vallen, kunt u zich aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Tijdens de informatiebijeenkomst doen we ook een test om uw valrisico te meten.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst geven gespecialiseerde fysio- of oefentherapeuten u uitleg over valpreventie. Ze leggen uit wat u zelf thuis kunt doen om vallen te voorkomen. Ook vertellen ze wat de valpreventiecursus inhoudt en waar deze wordt gegeven. Daarnaast bekijken ze uw balans en kunt u vragen stellen. De bijeenkomst is helemaal gratis en bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig wonen en binnenshuis zelfstandig kunnen lopen.

WanneerWaarTijdstipLocatie
18 septemberKortenhoef10.00 - 12.00 uurCafé Sporthal de Fuik, Zuidsingel 54
25 septemberLoosdrecht11.00 - 12.30 uurBrasserie Emtinckhof, Eikenlaan 51

Wilt u weten of u een verhoogd valrisico heeft? Doe eerst de valrisico-inschatting. U komt daarna direct op de aanmeldpagina.  

Doe de valrisico-inschatting en meld u aan!

Meer informatie?

Twijfelt u om een valpreventiecursus te volgen of heeft u vragen? Neem contact op met coördinator valpreventie Jolijn Remmelink (aanwezig dinsdag t/m donderdag) via 06-43 97 39 93 of jremmelink@teamsportservice.nl 

Informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy Statement.