HomeNieuwsInspirerende ochtend tijdens netwerkbijeenkomst Hilversum!

Inspirerende ochtend tijdens netwerkbijeenkomst Hilversum!

Op dinsdagochtend 27 februari verzamelden samenwerkingspartners van de buurtsportcoaches en JOGG-Hilversum zich in de Burgerzaal in het Raadhuis in Hilversum voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst georganiseerd door Team Sportservice ’t Gooi.

Tijdens de interactieve sessie waren Rachida en Najima, beter bekend als de Healthy Sisters, aanwezig om ons te inspireren, vragen te beantwoorden uit het publiek en praktische handvaten te geven om mee te nemen in ons dagelijks leven. Als trotse JOGG-ambassadeurs streven de Healthy Sisters naar een gezonde omgeving voor kinderen en jongeren. Zo vertelde ze ons dat verandering naar een gezondere leefstijl begint met intrinsieke motivatie. Wil je de allochtone doelgroep bereiken dan is bijvoorbeeld de ramadan niet het juiste moment om ze te betrekken bij activiteiten. En kunnen sleutelfiguren in de wijk ons juist helpen bij het bereiken van de doelgroep. Dit en nog veel meer mooie inzichten hebben we gekregen.

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst stond samenwerking centraal en kregen alle samenwerkende partners de gelegenheid om hun organisatie, werkwijze en aanbod te presenteren bij één van de stands op de netwerkmarkt. Met een opkomst van maar liefst 58 personen vanuit 24 betrokken organisaties binnen het Hilversumse netwerk was deze gezellige markt een doorslaand succes. Samen met het netwerk van partners kunnen we het verschil maken om gezond gewoon te maken en gezondheidsverschillend terug te dringen. We kijken terug op een succesvolle ochtend.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanbod van Team Sportservice ’t Gooi zie de website of neem contact op met de coördinator buurtsportcoaches Hilversum, Yvonne van Langen via yvanlangen@teamsportservice.nl of 06 31 02 21 80 of JOGG-regisseur Natasja Netten via nnetten@teamsportservice.nl of 06 42 21 28 50.