HomeNieuwsWorkshop Qi Gong

Workshop Qi Gong

Workshop QiGong Hoogwoud
Wilt u uw lichamelijke- en geestelijke gezondheid behouden of verbeteren, of heeft u een chronische aandoening? Dan is nu de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan een QiGong workshop echt iets voor u! Op 25 november a.s. organiseert Sportservice West-Friesland, met subsidie van gemeente Opmeer, een workshop QiGong op Sport- en Recreatieterrein de Weijver in Hoogwoud.

Wat is QiGong en wat doet het voor u?QiGong is een bewegingsvorm afkomstig uit de traditionele Chinese gezondheidsleer, bedoeld om de gezondheid te bevorderen. Door specifieke bewegingspatronen en ademhalingstechnieken brengt QiGong lichaam en geest in evenwicht. De bewegingen zijn vloeiend en worden rustig uitgevoerd.
De workshop is voor iedereen toegankelijk, maar speciaal geschikt voor mensen met chronische aandoeningen, stress, mentale en fysieke vermoeidheid, reumatische klachten, whiplash en allerlei aandoeningen van de interne organen (maag-, long-, lever-, nier- en hartklachten). QiGong kan een positief effect hebben op de gezondheid. Bent u slecht ter been dan kunt u QiGong ook zittend uitvoeren. Op de oefenlocatie is een lift aanwezig.
De workshop wordt gegeven door Ageeth Bakker op 25 november, van 14:00 uur tot 15:00 uur in de Vergadelaar op SRT De Weijver, Weijver 8c te Hoogwoud en kan kosteloos bijgewoond worden.

InformatieVoor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Peter Bakker. Aanmelden kan tot 20 november. Wees er snel bij, want VOL=VOL. Wilt u weten of deze activiteit geschikt is voor u vanwege uw gezondheid, neem dan contact op met Ageeth Bakker