HomeNieuwsWinterwonderloop Enkhuizen

Winterwonderloop Enkhuizen

Wandel je graag en vind je het leuk om met het gezin, je familie, buren of bekenden lekker een dagje uit te zijn? Dan is de Winterwonderloop iets voor jou! De winterwonderloop wordt georganiseerd door Sportservice West Friesland en is een evenement voor jong en oud. Het evenement zal gehouden worden op zaterdag 12 december en start om 10:00 uur bij het ontvangstplein van Sprookjeswinterland.

WinterwonderloopTijdens het wandelen hebben de deelnemers de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende activiteiten. Bij deelname aan de activiteiten kunnen stempels worden verdiend. Een volle stempelkaart geeft recht op een korting van 50% op een toegangsbewijs voor Sprookjeswinterland. Deze korting is uitsluitend geldig op 12 december. De deelnemers krijgen daarnaast ook een sfeervolle kerstmuts én worden getrakteerd op een winterse versnapering.

Vek-WikMet deelname aan de Winterwonderloop steunt men tegelijkertijd gymnastiekvereniging Vek-Wik. Deze vereniging zet zich in voor mensen met een beperking. Om deze mensen onder professionele begeleiding optimaal te laten bewegen, zal er met het ingezamelde geld bij worden gedragen aan de ontwikkeling van het G-gym in Enkhuizen.

Sprookjeswinterland Sprookjeswonderland opent in het weekend van 12 & 13 december haar deuren en zal vanaf dat moment veranderen in sprookjeswinterland. De start van de Winterwonderloop zal dan ook in winterse sferen plaats vinden.

Aanmelden en meer informatieDe kosten voor deelname bedragen € 2,50 per deelnemer.

Opgeven voor de winterwonderloop kunt 

Voor inschrijven of  vragen kunt u bellen naar 0229-287704 of mailen naar Ramon Bleeker of Jan Berkhout