HomeNieuwsWil jij een (nieuwe) sport proberen? Maak gebruik van JouwSportPas (JSP)

Wil jij een (nieuwe) sport proberen? Maak gebruik van JouwSportPas (JSP)

Ben jij graag in beweging en wil je eens een (nieuwe) sport proberen? Dan is JouwSportPas (JSP) de uitgelezen kans om dit te doen. Door hieraan mee te doen, hoef je niet meteen lid te worden van een vereniging en maak je op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Nicolette Bijlsma, Buurtsportcoach Team Sportservice: ‘Dit is een goede manier om kennis te maken met een sport die je bijvoorbeeld nog nooit hebt gedaan.’ 

Aanbod

Team Sportservice heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit de gemeente Koggenland, Opmeer en Medemblik gevraagd om een leuk en divers aanbod aan lessen samen te stellen. In de gemeente Koggenland is er aanbod voor inwoners vanaf 18 jaar. In de gemeenten Opmeer en Medemblik is er aanbod voor alle leeftijden.   

Kosten

Je kunt uit veel sportactiviteiten kiezen en mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen. Verenigingen proberen om de activiteiten gratis aan te bieden, maar in sommige gevallen wordt er wel een vergoeding gevraagd. Meer over de kosten kun je vinden op www.noordhollandactief.nl 

Aanmelden

Doe jij ook mee? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan vanaf 24 januari tot en met 11 februari, maar let op VOL = VOL. De activiteiten vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Als de activiteiten vanwege de richtlijnen niet door kunnen gaan, neemt de vereniging contact met je op om een alternatief te bieden. 

Meer info?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice, tel: 0229 28 77 00 of mail naar westfriesland@teamsportservice.nl.