HomeNieuwsWestfriese Bestuurdersontmoeting

Westfriese Bestuurdersontmoeting

Om je te kunnen ontwikkelen als vereniging en als bestuur is het van belang dat je samenwerkt met sportverenigingen en organisaties uit de directe omgeving. Succesvol samenwerken is daarom het thema van de avond.
Wilt u als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van uw club? Vindt u het van belang om te werken aan de ontwikkeling van uw bestuur én uzelf als bestuurder? En wilt u uzelf laten inspireren door bestuurders uit andere takken van sport en uit andere gemeenten?

Meld je dan via onderstaand formulier aan voor de Westfriese bestuurdersontmoeting!

DATUM
11 juni 2018

TIJD
17:30 uur: Inloop met buffet
18:30 – 20:45 uur: Programma

LOCATIE
Kantine Sporting Andijk
Kleingouw 115
1619 CH Andijk

KOSTEN
Geen

VOOR WIE
Bestuurders van reguliere- en aangepaste sportverenigingen, wethouders en ambtenaren sport, combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.

Programma
18:30 uur: Opening Sporting Andijk

18:50 uur: Helder Theater met ‘de algemene ledenvergadering’

19:15 uur: Discussietafels ‘het HOE van samenwerken’
De discussies gaan over samenwerking met andere organisaties en verenigingen, aangevuld door lokale praktijkvoorbeelden. Dit wordt plenair afgesloten met een samenwerkingstip.

20:00 uur: Verdiepende thematafels
De meest voorkomende knelpunten van sportverenigingen worden door thematafels van elkaar gescheiden. Denk hierbij aan financiën & sponsoring, binden & behouden leden, vrijwillig- & professioneel kader, accommodaties en beleid & organisatie. 

20:45 uur: Afronding & netwerkborrel