HomeNieuwsWandelFit in Hoogwoud

WandelFit in Hoogwoud

Na een succesvolle WandelFit editie afgelopen najaar, krijgt u wederom de mogelijkheid om u aan te melden voor de beweegcursus WandelFit. Zaterdag 5 april a.s. gaat er een nieuwe groep enthousiaste beginnende wandelaars van start.

In 10 weken naar persoonlijk doel
Sportservice West-Friesland organiseert i.s.m. Wandelschool VDB op zaterdag 5 april 2014 de tweede editie van de beweegcursus WandelFit Hoogwoud. In 10 weken traint u voor uw persoonlijk gestelde einddoel. Dit kan varieren van 9 tot 20 km. De trainers zorgen ervoor dat u de techniek onder de knie krijgt en begeleiden u bij een verantwoorde opbouw van uw conditie.

Met WandelFit maakt u op een laagdrempelige manier kennis met de wandelsport en uw eigen fysieke mogelijkheden. De trainingen starten op zaterdag 5 april 2014 om 9.30 uur bij het skatepark op het Sport- en recreatieterrein van De Weijver, de Weijver 6 in Hoogwoud. Voorafgaand aan de eerste training wordt een kennismakingsmoment georganiseerd op dinsdag 1 april om 19.00 uur op dezelfde locatie als de trainingen.

‘Zwerven door Hollands Kroon’
Het streven is om na afloop van de cursus gezamenlijk de wandeltocht ‘Zwerven door Hollands Kroon’ zomer editie in Kolhorn op 29 juni te volbrengen.

Inschrijven: gratis bidon en Wandelsportmagazine
Wanneer u zich inschrijft voor deze WandelFit cursus ontvangt u een bidon en het Wandelsportmagazine vol tips en weetjes. Inschrijven voor WandelFit kan door een mail te sturen naar info@opmeeractief.nl met uw naam, adres en telefoonnummer.