HomeNieuwsVitaler de overgang door!

Vitaler de overgang door!

Ben jij 40+? Zit jij in de overgang of twijfel je misschien nog? Je wil wél vitaler leven? Lukt het je nog niet die eerste stap te zetten? Dan is dit jouw kans!

Kennis delen en bewegen

Team Sportservice heeft in samenwerking met overgangsconsulente Shirley Dinkgreve de handen in elkaar geslagen. Gezamenlijk organiseren we een spiksplinternieuwe activiteit voor vrouwen van 40+.

We noemen het een ‘beweegtraject’, omdat bewegen de basis is. Maar ook andere thema’s die met de overgang te maken hebben komen aan bod. Het doel is om het jou makkelijk(er) te maken die (eerste) stap te zetten, om zo vitaal mogelijk de overgang door te komen. Belangrijk onderdeel is ook het uitwisselen van ervaringen met vrouwen die in dezelfde levensfase zitten.
In dit nieuwe aanbod koppelen we inhoudelijke kennis van Shirley aan de expertise van Team Sportservice op het gebied van sport en bewegen. Voordat het nieuwe aanbod er komt hebben we eerst jou nodig!

Afgestemd op jouw behoefte

Om te weten waar jouw behoeftes liggen vragen wij jou onze vragenlijst in te vullen. Zo help je ons enorm! Op basis van alle antwoorden realiseren we namelijk het nieuwe aanbod. Op deze manier maken we het jou zo makkelijk mogelijk die (eerste) stap naar een vitalere levensstijl te zetten.

Samen zetten we die eerste stap!

Voor veel vrouwen in de overgang is het niet makkelijk een passend (beweeg)aanbod te vinden. Daarom luisteren we eerst naar jou zodat we ons aanbod zo goed mogelijk af kunnen stemmen op waar jij behoefte aan hebt. De komende tijd gebruiken we om bij zoveel mogelijk vrouwen te achterhalen wat hun behoeftes hierin zijn. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Doe dit vóór 22 april. Invullen kost je maar 5 minuten.

Ken jij iemand voor wie deze kans óók interessant is? Stuur ons bericht dan aan haar door! Hoe meer antwoorden wij krijgen, hoe beter wij het nieuwe aanbod kunnen creëren. Mocht je andere vragen hebben die je in de vragenlijst niet kwijt kan, neem dan contact op met Sabine van Lochem, svanlochem@teamsportservice.nl.