HomeNieuwsVacature: Senior Regiocoördinator bij Team Sportservice West-Friesland & Zaanstreek-Waterland

Vacature: Senior Regiocoördinator bij Team Sportservice West-Friesland & Zaanstreek-Waterland

Solliciteer

Senior Regiocoördinator bij Team Sportservice West-Friesland & Zaanstreek-Waterland
32 uur p/w

Scoren in het hetzelfde doel

Wil jij een winnend team aansturen dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Ben je goed in partijen verbinden, kansen voor (sport)projecten signaleren en mensen enthousiasmeren? Heb jij ook een passie voor een vitaal team bouwen en resultaatgericht werken met je opdrachtgevers? En ben je op zoek naar een leuke baan in sport & gezondheid? Lees dan snel verder!

Ben jij ons transferdoelwit?

Heb jij aantoonbare ervaring op het gebied van coachend leidinggeven en een duurzame bedrijfsvoering voeren? Bezit jij een uitstekende politieke sensitiviteit en heb je gevoel voor verbindingen leggen? Houd je zicht op het grote plaatje, terwijl je planmatig de lijnen uitzet? Durf je beslissingen te maken, ook als ze minder populair zijn? Lukt het jou om je team te motiveren en op de door jouw uitgezette koers te krijgen? Onze transferperiode is geopend! Bonuspunten voor jou als je flexibel bent in je uren en een bestaand netwerk hebt in de omgeving van West-Friesland.

Jouw positie binnen het team

Enerzijds onderhoud je de relaties met (de organisaties) in jouw gemeenten. Je probeert kansen te signaleren en zorgt voor een optimale bediening van jouw organisaties door hen regelmatig te bezoeken en te weten wat er echt leeft. Je bent actief betrokken bij de totstandkoming van de subsidieaanvragen, de uitvoering en de verantwoording ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een sluitende begroting en een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting.

Anderzijds geef je dagelijks leiding aan een team van buurtsportcoaches en werk je samen met hen om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te halen. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden weet je de talenten van je team optimaal te benutten.

Over Team Sportservice

Het team in West-Friesland & Zaanstreek-Waterland bestaat uit ca. 35 gedreven sportievelingen. Een deel daarvan zal onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Dit team maakt onderdeel uit van de organisatie Team Sportservice die actief is in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is in ieder team een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de € 3.346 en € 4.908,- (schaal 10 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.

Transferperiode

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Upload dan jouw cv en motivatie (tekst, video of anders) via onze website. Solliciteren op deze functie kan tot en met 29 mei 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 31 mei 2023. Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren!

Een VOG en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Jantine Kloppenburg, regiomanager van Team Sportservice, 06-28919624.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer