HomeNieuwsThemabijeenkomst sportieve fietsers

Themabijeenkomst sportieve fietsers

De werkgroep Opmeer Actief HOS organiseert zaterdag 16 maart een themabijeenkomst voor sport-en toerfietsers en mountainbikers. Verschillende organisaties geven voorlichting over een breed scala aan onderwerpen.

De aandacht in de presentaties gaat uit naar sportblessures en preventie, opbouw van de training, trainingsvormen, -planning en het bijhouden en aanpassen van schema’s. Deze onderwerpen worden toegelicht door Arja Groot – voedingsconsulent, Paul de Vries – fietsinstructeur en Lucas Bruhl – mensendiecktherapeut.

Ter aanvulling zal Nanda Timmerman van Le Champion, als organisator van o.a. grote fietsevenementen, aanwezig zijn om de activiteiten van het komend fietsseizoen toe te lichten. En ook voormalig Nederlands baanwielrenner Robert Slippens zal invulling geven aan het programma.

Kortom, wat je eigenlijk altijd hebt willen weten voor het starten en goed uitoefenen van je hobby. Je aansluiten bij de te vormen fietsgroepen zorgt voor een goede start en continuïteit van je fietsplannen!

 

Locatie, datum en tijd
Zaterdag 16 maart 2013, aanvang 14.30 uur.
In de kantine van Sportcentrum de Weyver, de Weyver 6 in Hoogwoud.Kosten
De toegang is gratis, maar voor een goede organisatie is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de themabijeenkomst kunt u contact opnemen met
Mariska Bakker via (0226) 35 50 95
of stuur een e-mail naar info@opmeeractief.nl