HomeNieuwsTeken petitie tegen bezuiniging aangepast sporten

Teken petitie tegen bezuiniging aangepast sporten

De gemeente Hoorn heeft aangekondigd de subsidie voor het regionale Samenwerkingsverband Aangepast Sporten West-Friesland (SAS) te willen minimaliseren. Graag willen wij u als relatie van het SAS vragen deze petitie te ondertekenen als u het eens bent met dat de gevolgen van die bezuiniging onacceptabel zijn en de subsidie dus niet gekort mag worden. Gevolgen in het kort zijn o.a.: – Geen sportadviezen voor inwoners van gemeente Hoorn – Geen adviezen en ondersteuning voor sportverenigingen uit gemeente Hoorn met een aangepast aanbod – Overzicht van aangepast sportaanbod vertroebelt – Geen adviezen voor cliëntbegeleiders uit de gemeente Hoorn .

Graag zou ik u willen vragen deze digitale petitie vóór 9 november te ondertekenen wanneer u ook vindt dat de gevolgen van de bezuiniging op het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten onacceptabel zijn en dat bezuiniging voorkomen moet worden.

Kent u nog andere relaties die door deze bezuinigingen gedupeerd worden wijs hen dan op deze site en vraag ook hen deze petitie te ondertekenen. Alvast bedankt voor uw hulp.

De petitie wordt aangeboden aan de gemeenteraad van de gemeente Hoorn. Klik hier voor de petitie.