HomeNieuwsStem op Rachel voor Buurtsportcoach van het jaar 2021

Stem op Rachel voor Buurtsportcoach van het jaar 2021

Het is zover! Er kan gestemd worden op onze Buurtsportcoach Rachel Plaggenburg. Help jij mee om haar de titel ‘Buurtsportcoach van het jaar 2021’ te laten winnen? Samen met twee anderen is Rachel genomineerd en de winnaar zal op 17 februari bekend worden gemaakt.

Meteen je stem uitbrengen.
(Onderaan de pagina kan er gestemd worden)

De titel buurtsportcoach 2021 gaat naar de coach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Naar iemand die impact maakt met zijn of haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. En dat doet Rachel als geen ander!

Waarom is Rachel genomineerd?

Alles in het werk van Rachel draait om verbinding. Ze heeft een actieve rol bij zowel het sport-, als het preventieakkoord. Door haar rol in beide akkoorden kan ze deze makkelijker verbinden, legt ze sneller de lijntjes en voor de samenwerkingspartners is het makkelijk om één contactpersoon te hebben. Rachel: “Ik doe mijn werk nooit alleen, maar werk veel samen met onder andere de gemeente, GGD Zaanstreek-Waterland, Sociaal Cultureel Centrum, jongerenwerkers en Brijder. Want alleen ga je sneller maar samen kom je verder!”

Daarnaast maakt Rachel in haar werk optimaal gebruik van sociale mediakanalen en weet ze met haar creatieve vlogs en promotiefilmpjes veel zichtbaarheid te creëren voor onze beweegactiviteiten. Rachel is enthousiast, zit vol energie en blinkt uit in netwerken. Ze kiest soms voor een kortere weg via haar opgebouwde contacten dan via de officiële route. “Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Maar lukken zal het!” Dat is het motto van Rachel. Ze heeft zichzelf binnen een jaar onmisbaar gemaakt in gemeente Waterland & Landsmeer.

Help jij ook mee? Breng dan je stem uit op onze Rachel: STEMMEN