HomeNieuwsStart to Run Hoogwoud

Start to Run Hoogwoud

Met de zon in je gezicht en lekker in je vel door het deelnemen aan Start to Run. Ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je verbrandt massa’s calorieën en je gaat je fitter voelen. Het begin is zwaar maar de voldoening is groot!

Loopgroep De Weyver in Hoogwoud start zaterdag 8 maart a.s. een nieuwe cursus Start to Run. In zes weken bouw je op van 1 naar zo’n 25 minuten hardlopen en leer je alle beginnerstrucs. Je ontvangt een trainingsschema, een functioneel loopshirt, drie edities van het tijdschrift Runners World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Bovendien ben je voor vier maanden verzekerd tijdens de trainingen door het lidmaatschap van de Atletiekunie.

De Start to Run trainingen starten op zaterdag 8 maart 2014 om 9.30 uur op het Sport- en recreatieterrein de Weijver bij Sportcentrum De Weyver, de Weyver 6 in Hoogwoud. Meld je aan voor de zesweekse cursus via www.starttorun.nl of neem contact op met Joost Molenaar via 0226 – 35 56 26. De totale kosten van de cursus zijn € 45,-.