HomeNieuwsSportspektakel voor het goede doel, groot succes!

Sportspektakel voor het goede doel, groot succes!

Op woensdag 24 oktober organiseerde Team Sportservice het Sportspektakel in Optisport de Muiter in Medemblik. 80 kinderen hebben gesport voor het goede doel. Zo hebben we met z’n allen € 400,- opgehaald voor het JeugdFonds Sport. Het Jeugdfonds Sport maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub.

Tijdens het Sportspektakel konden alle kinderen van groep 3 t/m 8 zich uitleven bij het bubble voetbal, apenkooien, knotshockey, badminton en op het springkussen. Deelname bedroeg € 5,- per kind. “Ik vind dit heel leuk en wil dit altijd doen!” was één van de positieve reacties van een deelnemer. Alle deelnemers hebben genoten van de sportieve dag!

Graag wil Team Sportservice badmintonvereniging Poona bedanken voor het begeleiden van badminton. Ook Optisport de Muiter bedankt, omdat we kosteloos gebruik mochten maken van de zaal. Zo hebben we er samen voor gezorgd dat de volledige € 400,- ten goede komt aan het Jeugdfonds Sport. Wil je meer weten over het Fonds? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of vraag het onze intermediair Marco de Vent.