HomeNieuwsSportservice West-Friesland actief tijdens NL DOET

Sportservice West-Friesland actief tijdens NL DOET

Zaterdag 17 maart ging de grootste vrijwilligersactie van Nederland van start, NL DOET, die door het Oranje Fonds is georganiseerd. Tijdens NL DOET steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich in voor diverse organisaties/ verenigingen, die net dat beetje extra hulp nodig hebben.

Sportservice West-Friesland heeft zo ook zijn steentje bijgedragen. Korfbalvereniging D.T.S. was daarom ook erg blij met de aanwezigheid van het team. In de vroege ochtend werd Sportservice West-Friesland opgewacht door voorzitter Jan Klienbannink en materiaalman Jan met een heerlijk bakje koffie. Er stonden diverse klusjes op het programma die door de vereniging verzameld waren. Naast het schuren en verven van de staanders en pilaren stonden ook het vegen en het soppen van de korven, pionnen en ballen op het lijstje.

Na een goed begin werd het team getrakteerd op koffie en gebak, wat een welkome tussendoortje is gebleken bij het klussen. Hierna ging het team weer snel verder, omdat het een en ander afgemaakt diende te worden. Rond 12.00 uur was het werk gedaan en namen we afscheid van de vereniging met een heerlijke lunch. Hieruit bleek wel hoe blij de vereniging was met de inzet van Sportservice West-Friesland. Na een klein dankwoordje van de vereniging keerde het team van Sportservice West-Friesland weer met een voldaan gevoel huiswaarts.

Al met al een bijzonder leuke en nuttige dag voor zowel Korfbalvereniging D.T.S. als Sportservice West-Friesland. Een dag die zeker vanuit Sportservice West-Friesland volgend jaar een vervolg zal krijgen.