HomeNieuwsSportservice Verenigingsdag met Ab Krook en Jan Roelfs

Sportservice Verenigingsdag met Ab Krook en Jan Roelfs

Sportservice West-Friesland organiseert op zaterdag 13 oktober een bijeenkomst speciaal voor sportverenigingskader. Deze dag zal plaatsvinden in het dit jaar geopende Sport- en Wellnesscenter De Bloesem in Wognum.

Sportservice en sportvereniging dichter bij elkaarDeze dag heeft als doel om de sportverenigingen op de hoogte te brengen van werkzaamheden die Sportservice ook voor hun zou kunnen uitvoeren. Sportservice ondersteund, maar wil ook graag dat de verenigingen op de hoogte raken van elkaars mogelijkheden. De twee hoofdthema’s van deze verenigingsdag zijn het genereren van sponsorgelden en het vinden van meer vrijwilligers. Deze onderwerpen staan in de top 5 van verenigingsvragen.

Partner bij sponsoringSportservice West-Friesland heeft in Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland een partner gevonden. Rabobank sponsort landelijk o.a. het dames- en herenwielrennen en enkele hockeyverenigingen in de hoofdklasse. Het unieke is dat iedere Rabobankvestiging de beschikking heeft over eigen sponsorgelden, door middel van het Coöperatiefonds, die lokaal ingezet kunnen worden. Op de verenigingsdag wordt hier op ingegaan.

Informatie staat u op deze dag ter beschikking via stands en de aanwezigheid van medewerkers van Sportservice West- Friesland. De dag wordt afgesloten met een buffet en een bezoek aan de handbalwedstrijd SEW – Fortissimo spelend op het hoogste niveau.

Concept programma 14.15 Inloop
14.50 Opening en welkomstwoord
15.15-15.45 Lezing door Jan Roelfs
15.45-16.15 Pauze en organisatiemarkt
16.15-16.45 Presentatie ‘fondswerving’ door Leo Timmers, Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland
16.45-17.15 Presentatie ‘Vrijwilligers werven’ door Ab Krook
17.45-18.45 Meet&greet medewerkers Sportservice West-Friesland, Netwerkborrel en buffet
19.00-21.00 Bezoek eredivisiewedstrijd handbal: Westfriesland SEW-Fortisimo
14.15-18.00 Doorlopend, organisatiemarkt gerelateerd aan de thema’s ‘vrijwilligers’ en ‘fondswerving’
(N.B. het definitieve programma wordt een week van tevoren gepubliceerd)

Sprekers

Ab KrookAb Krook maakte zijn debuut als bondscoach in 1977 van de Nederlandse dames schaatsploeg. In 1988 werd hij bondscoach van de mannen schaatsploeg. Ab Krook heeft op acht Olympische Winterspelen schaats(t)ers begeleid en wordt gezien als één van de beste schaatscoaches van Nederland. Sinds februari 2012 is hij sponsormanager bij het Nederlandse wielerteam Cyclingteam De Rijke.

Jan RoelfsJan Roelfs was lid van de technische staf van het Koreaanse Voetbalelftal vanaf januari 2001 tot en met het WK eind juni 2002. Als teammanager en rechterhand van bondscoach Guus Hiddink was hij verantwoordelijk voor de complete organisatie rondom het team. Momenteel is Jan Roelfs één van de vaste voetbal- en tenniscommentatoren bij Studio Sport. In zijn met humor gebrachte presentatie gebruikt hij ook pakkend beeldmateriaal.

Leo TimmersLeo Timmers is directeur HRM en Coöperatie van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. Zijn presentatie heeft als onderwerp fondswerving en sponsoring.

Overige informatieDatum: zaterdag 13 oktober
Plaats: Wognum
Locatie: Sport- en Wellnesscenter De Bloesem, Conferencelaan 19
Tijd: 14.45-18.00 uur (incl. buffet en wedstrijd 21.00 uur), inloop vanaf 14.15 uur
Kosten: €15,- p.p. voor deelnemers van verenigingen met aanbod Aangepast Sporten of uit de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik en Opmeer. Alle overige verenigingen/personen betalen €50,- p.p. Betaling via machtiging.

AanmeldenDankzij subsidiëring door de gemeenten Koggenland, Drechterland, Medemblik, Enkhuizen en Opmeer aan breedtesport- een aangepaste sportverenigingen zijn de kosten laag voor deelnemers uit deze gemeenten. Daarnaast hebben naast bovenstaande ook de gemeenten Hoorn en Stede Broec de subsidiëring voor verenigingen met een aangepast sportaanbod voor hun rekening genomen. Voor deelnemers uit de bovengenoemde gemeenten zijn de kosten € 15,-, overigen betalen € 50,- voor een geheel verzorgde dag. Hoe geef ik mij op? Iedere sportvereniging krijgt een uitnodiging via de e-mail en per post, maar u kunt zich ook al aanmelden door het online inschrijfformulier in te vullen. Voor het online inschrijfformulier klikt u hier.