HomeNieuwsSporten voor de jongere oudere!

Sporten voor de jongere oudere!

Lokaal Actief Aartswoud organiseert in het najaar van 2012 op verschillende woensdagen Sporten 25+. Ben je 25 jaar of ouder? Wil je graag meer bewegen met leeftijdsgenoten? Dan is Sporten 25+ in Aartswoud wat voor jou.

Sporten 25+Locaal Actief Aartswoud organiseert in samenwerking met Sportservice West-Friesland Sporten het project 25+. Bij dit project kunnen inwoners van Aartswoud en directe omgeving die de leeftijd van 25 jaar zijn gepasseerd actief bewegen in groepsverband. Veel volwassenen die de leeftijd van 25 jaar zijn gepasseerd zijn vaak een doelgroep die vergeten wordt. Dit Sporten 25+ is bedoeld voor de jongere oudere die eens in de twee weken diverse sportactiviteiten willen beoefenen.

AartswoudDe sportlessen worden op de woensdag van 20.00 tot 21.00 uur gehouden in de gymzaal naast basisschool De Dubbele Punt in Aartswoud. Tijdens deze lessen komen volleybal, badminton en meerdere sportactiviteiten aan bod. De data van sportlessen die in het komende najaar plaatsvinden zijn: 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december.

InformatieWil jij je aanmelden voor deze sportlessen? Of heb je nog verdere vragen betreft Sporten 25+? Neem dan gerust contact op met mevr. R. Zonneveld, 0229-581219.