HomeNieuwsSportcafé Medemblik; ben jij er ook bij?

Sportcafé Medemblik; ben jij er ook bij?

In maart worden in gemeente Medemblik twee Sportcafés georganiseerd voor alle sportliefhebbers. Op maandag 21 maart van 19.00 tot 22.15 uur bij Tennisvereniging Wognum en op woensdag 23 maart van 19.00 tot 22.15 uur in de kantine van VVW in Wervershoof. Wil jij er ook bij zijn? Vergeet je dan niet aan te melden!

Buurtsportcoach Nicolette Bijlsma: ‘Na lang wachten is het eindelijk zover. Het sportcafé kan doorgaan en we hebben een vol programma met veel informatie, maar zeker ook ruimte om te netwerken. Na aanmelding maak je ook nog eens kans om een waterton te winnen! Ik kijk ernaar uit om iedereen te zien.’

Thema’s Sportakkoord

Tijdens het Sportcafé zal je aan de slag gaan met de verschillende thema’s van het sportakkoord. Het is daarom aan te raden om met meerdere personen uit een vereniging bij de avond aanwezig te zijn. Op deze manier kan je als vereniging bij meerdere thema’s aansluiten.

– Inclusief sporten en bewegen/vaardig in bewegen: de ambitie is dat iedereen een leven lang plezier kan beleven aan sporten en bewegen. Ongeacht belemmeringen vanwege leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond of sociale positie.
– Vitale sportaanbieders: de ambitie is om alle typen aanbieders van sport en bewegen toekomstbestendig te maken, zodat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk en bereikbaar blijft.
– Positieve sportcultuur: de ambitie is dat iedereen overal met plezier, veilig, eerlijk en zorgeloos kan sporten.

Weet je al bij welke thema’s je wilt aansluiten? Laat dit dan weten tijdens het aanmelden.

Programma

18:30 – 19:00 Inloop
19:00 – 19:30 NH Actief, services (ASM, meer vrijwilligers in korte tijd, besturen met impact), workshop ‘Promoot je vereniging’ en JOGG
19:30 – 20:00 Voorstellen kernteam en informatie Sportakkoord
20:00 – 21:45 Aan de slag met thema’s sportakkoord
21:45 – 22:15 Borrel (niet verplicht)

Aanmelden

Wil je ook aanwezig zijn, maar heb jij je nog niet aangemeld? Klik dan op deze link. Aanmelden kan tot 19 maart.