HomeNieuwsSociaal bewegen in Hoogkarspel

Sociaal bewegen in Hoogkarspel

Bewegen is gezond en gezellig! Daarom zet Sportservice West-Friesland in samenwerking met De Wering en Wonenplus een vaste wandelgroep op voor senioren die nog goed ter been zijn en naast beweging, ook gezelligheid zoeken.

Inhoud en doel Het doel van een vaste wandelgroep is om senioren bij elkaar te brengen die structureel op een vaste tijd samen wandelen, met na afloop koffie/thee en eventueel (in overleg) een gezamenlijke activiteit. De eerste 4 keer loopt er een begeleider vanuit Sportservice mee en daarna gaat de wandelgroep zelfstandig verder.

WanneerVanaf 16 maart a.s. starten wij elke woensdag middag met een wandeling van 3-5 km door Hoogkarspel. De eerste keer wordt er voorafgaand aan de wandeling kennis met elkaar gemaakt. Verzamelpunt is elke woensdag om 14:00 uur bij Het Streekpunt (bibliotheek van Hoogkarspel). De wandeling sluiten wij gezamenlijk af met koffie of thee in Het Streekpunt en zal rond 15:30 eindigen.

Kosten Kosten bedragen 0,50 cent per keer (voor koffie/thee)

Aanmelden of meer informatieWilt u meer informatie over het wandelen of wilt u zich opgeven? Neem contact op met Brigit Heilig